Будь-яка подорож – новою країною або вже знайомим місцями – надихає, змінює нас на краще та робить життя більш насиченим та цікавим. Завітайте до України та переконайтеся в цьому на власному досвіді! Щороку все більша кількість індивідуальних та корпоративних туристів з усіх куточків світу відвідує Україну. Природна краса, історична спадщина, національна кухня, культурні заходи, музичні та арт-фестивалі, професійні виставки й конференції – тут кожен знайде собі заняття до душі.
Особливості кухні
Українську кухню не можна назвати дієтичною. Оскільки наші предки тяжко працювали, то мали споживати калорійні страви.
Традиційна українська кухня змогла поєднати в собі різноманітні інгредієнти у порівнянні з європейськими, які зазвичай готували з рослинних або м'ясних продуктів.
Існують певні стереотипи щодо української кухні. Дехто вважає її селянською, проте це не відповідає дійсності. На початку 20 століття у рестораціях України подавали дуже вишукані страви, зокрема трюфелі, устриці й паштети з раків.
Розваги і пам'ятки
Україна - це велика країна у Східній Європі, відома православними церквами, чорноморськими курортами та лісистими горами. У Києві, столиці країни, розташований Софійський собор, прикрашений золотими куполами, мозаїкою XI століття і фресками. Над річкою Дніпро височіє монастир Києво-Печерська лавра, місце паломництва багатьох православних християн. В її скитах зберігаються релігійні реліквії, а в катакомбах - муміфіковані останки православних ченців.

24.01.25 - 30.01.25